General 1967-2002 F-Body Tech For general F-Body discussion that does not fit in any other forum.
For F-Body Technical/Information Discussion ONLY

1994 Camaro Wipers Not Working

Old 12-14-2014, 02:43 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 6
1994 Camaro Wipers Not Working

1994 Chevrolet Camaro V6

My windshield wipers have been acting up lately. They only work on the HI setting at first, but after "warming up" (I guess) they will work on LO and some of the intermittent settings. Sometimes they will not work at all, followed by the gauges bouncing. The 25 amp fuse is intact, and I could not find any relays in the relay box that pertained to windshield wipers.

Is this a common Camaro problem? Whatever it is, looking for input on what could be the problem.

Thank you!
Red Hawk 94 is offline  
Old 03-01-2019, 07:42 AM
  #2  
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 3
Re: 1994 Camaro Wipers Not Working

Must be because mine doesn't work. Difficult to get to .
Ray Estess is offline  
Old 03-18-2019, 04:03 PM
  #3  
Registered User
 
Phoenix'97's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 77
Re: 1994 Camaro Wipers Not Working

Originally Posted by Red Hawk 94 View Post
1994 Chevrolet Camaro V6

My windshield wipers have been acting up lately. They only work on the HI setting at first, but after "warming up" (I guess) they will work on LO and some of the intermittent settings. Sometimes they will not work at all, followed by the gauges bouncing. The 25 amp fuse is intact, and I could not find any relays in the relay box that pertained to windshield wipers.

Is this a common Camaro problem? Whatever it is, looking for input on what could be the problem.

Thank you!
It might be the wiper motor. I had to repair a busted wiper linkage one day, thinking it was a bad motor, and I realized I left the wipers on! The power was on for awhile as I tried to reset the motor with the wiper linkage, leaving it on by mistake and the motor go hot! Well, after letting it cool down and getting it assembled it works but I don't have that low cycle anymore. I may have worn out the timing mechanism or something involved in regulating the wiper action. It works on high but doesn't move on low.

Honestly, if the wipers still work, just leave it alone until the motor dies but you should try to pick up some used wiper motors before then. Honestly I don't mind cycling the wipers on and off at high speed but I do miss the very low wiper speed I used to have. For the car being over twenty years old I am getting my money's worth out of the stock wiper motor!

Last edited by Phoenix'97; 03-18-2019 at 04:06 PM.
Phoenix'97 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Scottylt1
General 1967-2002 F-Body Tech
3
01-08-2015 02:48 PM
Scottylt1
Fuel and Ignition
1
12-04-2014 12:31 PM
dreamer1q
Car Audio and Electronics
2
07-24-2002 04:39 PM
dreamer1q
Site Help and Suggestions
4
07-09-2002 05:37 PM
dreamer1q
Site Help and Suggestions
4
07-08-2002 08:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1994 Camaro Wipers Not Working


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.