I'm OK with the changes here, except for this one... - Page 2 - CamaroZ28.Com Message Board


Site Help and Suggestions For account related issues and questions about how to use this site. Before posting, please search this forum.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-20-2012, 11:56 AM   #16
Administrator
 
TedH's Avatar
 
Join Date: Mar 1999
Location: Brunswick, Maine 04011
Posts: 3,666
Re: I'm OK with the changes here, except for this one...

Seems better today, however I am migrating servers in my office and changing many network settings so I am not a good judge at this point in time...
TedH is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 04:33 PM   #17
Super Moderator
 
Injuneer's Avatar
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hell was full so they sent me to NJ
Posts: 45,511
Re: I'm OK with the changes here, except for this one...

Anybody having problems running this site under IE? I get a blank screen at least 1/2 the time. No similar problems with Chrome, Firefox, AOL or even my Android tablet. Have tried IE on several PC's and problem persists.
Injuneer is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2012, 12:19 PM   #18
IB Staff
 
Robb M.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 35
Re: I'm OK with the changes here, except for this one...

hey Fred,

that's the first time i've heard of an issue like that for IE users. Are you still experiencing it?

cheers,
robb
Robb M. is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2012, 02:27 PM   #19
Super Moderator
 
Injuneer's Avatar
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hell was full so they sent me to NJ
Posts: 45,511
Re: I'm OK with the changes here, except for this one...

Yes - on multiple PC's in multiple locations. I'm using Chrome right now, because other than being painfully slow at times (as this site seems to be), it does not suffer from bad formatting and blank screens.

You might want to read my post regarding the problem on the Admin and Moderator forum.
Injuneer is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: 93-02 Z28/SS or Trans Am/WS6 illegalactivist Parts Wanted 0 01-08-2004 10:06 PM
Wanted...1995 center console LID...My Hinge Broke... TDog Parts Wanted 2 01-04-2004 11:16 AM
Electric water pump gasket RickS LT1 Based Engine Tech 6 01-02-2004 11:31 AM
Throttle Body Plates...Looking for "383" TDog Appearance 9 12-31-2003 10:17 PM
Do you need to put thread sealant on a new bleeder valve (caliper)? ZDriver96 LT1 Based Engine Tech 2 12-25-2003 07:45 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.


Copyright © 1996-2017 CamaroZ28.com. All rights reserved.