Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-15-2013, 01:01 PM   #1
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
1995 Camaro bogging down

Hello,

I have a 1995 Camaro 3.4L. I recently went through and replaced the water pump, the timing cover gasket, and the temperature sensor. Everything went smooth. After the work is done it started right up no problem and idles good. When driving it feels as if the acceleration is not there at all. If I am lucky enough to get up enough speed to get to fourth gear no matter how much gas is given it boggs down and loses speed all by itself. I went through and double checked everything to make sure everything was back where it needed to be. Any suggestions on what I could possibly check from here would be greatly appreciated. Thank you
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on CamaroZ28.com!
elite.inc is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 01:01 PM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:46 PM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.