Welcome to Camaro Z28!

Welcome to CamaroZ28.Com, the ultimate Source for Camaro enthusiasts! Here you can join over 90,000 Camaro enthusiasts from around the world discussing all things related to Camaros and more. You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view discussions

To gain full access to our forums you must register for a free account. As a registered member you will be able to:
  • Participate in over 40 different forums and search/browse from over 5 million posts.
  • Upload your Camaro details to your Garage
  • Post photos, respond to polls and access other special features
  • Gain access to our free marketplace to buy, sell and trade Camaros, parts and more.
All this and much more is available to you absolutely free when you register for an account, so join our community today today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact support.


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 Powertrain Discussion > 3rd Gen / L98 Engine Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Garage Photos Blogs FAQ Members List Social Groups Links Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Z28LiveVendor Directory


Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-28-2009, 08:44 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tampa
Posts: 1
Electrical Issues

I have 89 iroc 8.7 that i am restoring, After i had the car running good i decided to get into the interior everything was fine till i got to the heater control above the radio were i replaced the blown out bulb and everything went out no headlights fog lights,horn,power trunk,power door locks,radio, dash lights or interior lights I checked all the fuses they are good i replaced the relay next to the master cylinder, still nothing. i verified fuse line after the starter they are good. however when i check the accessory fuse panel with a probe it gives me ground and i send 12 volts in the same line the lights turn on what can be causing this problem, i verified all line tore dash apart all the wires are good. i apreciate any kind of help. Thanks, and if anyone is in tampa/Carrolwood and can come out and fix it i dont have a problem paying i just want it fixed.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on CamaroZ28.com!

Last edited by 1989iroc-z5.7; 12-28-2009 at 08:46 PM. Reason: Added more notes.
1989iroc-z5.7 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2009, 08:44 PM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.