Clutch Problem?? - CamaroZ28.Com Message Board


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-20-2013, 12:30 AM   #1
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 231
Smile Clutch Problem??

Ok guy's after a launch or two going through the gears 1-4 to about quarter mile distance I am having a seriously hard time getting the pedal back from the clutch and when I do it still takes time to re-engage the gears. It seems like it needs time to "cool" but is scaring the **** out of me and won't take on street rods with anyone else in car. Is it the clutch, flywheel, syncros in the tranny?? I need and answer fast cuz its summer time and I got to go!!! lol BTW, any diagnosis or fix is appreciated and please give suggestions on parts or manufacturers used. I do want to add some h.p. at some point but this comes first. Thanks a bunch
gearslammer is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 11:14 PM   #2
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 231
Re: Clutch Problem??

Nobody? Really?
gearslammer is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad clutch job? BigWil LT1 Based Engine Tech 12 03-29-2015 01:24 PM
creaky clutch BPS Drivetrain 9 03-05-2015 11:51 PM
Wont start, Wont turn over eazyZ General 1967-2002 F-Body Tech 13 03-01-2015 08:12 AM
LT1 T56 Clutch/PP/TOB and Flywheel HectorM52 Parts For Sale 0 01-31-2015 12:08 AM
1996 Trans am part out siguy Parts For Sale 3 11-27-2014 11:07 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.