Welcome to Camaro Z28!

Welcome to CamaroZ28.Com, the ultimate Source for Camaro enthusiasts! Here you can join over 90,000 Camaro enthusiasts from around the world discussing all things related to Camaros and more. You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view discussions

To gain full access to our forums you must register for a free account. As a registered member you will be able to:
  • Participate in over 40 different forums and search/browse from over 5 million posts.
  • Upload your Camaro details to your Garage
  • Post photos, respond to polls and access other special features
  • Gain access to our free marketplace to buy, sell and trade Camaros, parts and more.
All this and much more is available to you absolutely free when you register for an account, so join our community today today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact support.


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-21-2013, 10:54 PM   #1
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: Fort Atkinson, WI
Posts: 333
Wipers do not work correctly

The car in which I'm having a problem with is my 2001 carmaro ss that has a little over 15500 miles. I took it out today for the 4th time this year and noticed the wipers would not always come on, and when they did they would randomly stop working and park themselves in many different locations. The only way to get them to come on again was to turn the switch off and then turn it back on again. Sometimes the only way to get them moving again was with the washer function.

The wipers work 100% of the time when I use the washer function. They make 4 sweeps and then park with no problems.

I looked under the hood but did not see the wiper motor. I know it's there but where and how do you access it.

Thanks
Gary
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on CamaroZ28.com!
__________________
1989 Firebird Formula, 305 TBI, auto, 100% stock
1989 Firebird Formula, 350 TPI, auto, 100% stock
1991 Camaro Z-28, 350 TPI, auto, 100% stock
2001 Camaro SS, LS1, auto, 100% stock
cars3 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2013, 09:34 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: Poway, CA
Posts: 332
Unhappy Re: Wipers do not work correctly

You probably have a defective wiper circuit board, which is located somewhere under the dashboard.

SteveC
SteveC is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2013, 09:34 AM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:12 PM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.