Welcome to Camaro Z28!

Welcome to CamaroZ28.Com, the ultimate Source for Camaro enthusiasts! Here you can join over 90,000 Camaro enthusiasts from around the world discussing all things related to Camaros and more. You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view discussions

To gain full access to our forums you must register for a free account. As a registered member you will be able to:
  • Participate in over 40 different forums and search/browse from over 5 million posts.
  • Upload your Camaro details to your Garage
  • Post photos, respond to polls and access other special features
  • Gain access to our free marketplace to buy, sell and trade Camaros, parts and more.
All this and much more is available to you absolutely free when you register for an account, so join our community today today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact support.


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-02-2012, 05:54 PM   #1
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Ann Arbor, Michigan
Posts: 6
Garage
Send a message via AIM to Inferno1zx
Question Suspension Issues

Ok, so on my '95 3.4L I have had some crazy suspension noises for the past few months and I'm not sure what they are. I hear a loud metal on metal (i think) banging/cracking noise coming from the front of the car.

These are the circumstances around when it happens:
-while the wheel is turned close to or at lock in either direction.
-when the car is moving forward or backwards at low speeds, but not when it is stationary and you turn the wheel back and forth.
-during hard breaking or acceleration.

This started happening about a couple weeks after I replaced the lower control arms on both sides.

Also, which may be unrelated, I have a suspension rattle when going over bumps/washboards. This might just be bad springs? Help me out guys!

Thanks!
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on CamaroZ28.com!
Inferno1zx is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 05:54 PM
 
Reply Post New Thread

Tags
suspension

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.