CamaroZ28.Com Message Board

CamaroZ28.Com Message Board (http://www.camaroz28.com/forums/)
-   General 1967-2002 F-Body Tech (http://www.camaroz28.com/forums/general-1967-2002-f-body-tech-46/)
-   -   problem with charging system. help... (http://www.camaroz28.com/forums/general-1967-2002-f-body-tech-46/problem-charging-system-help-876282/)

Richie 30th SS 10-07-2013 02:00 PM

problem with charging system. help...
 
I just moved my alternator to the other side (driver), because it wont clear the valve cover. And I add about 2 feet of wire. And now the battery wont charge anymore. It' show around 8-10volt. normal like 12-14. What do you guys think? I used a 8 gauge wire.

Richie 30th SS 10-10-2013 03:09 PM

Re: problem with charging system. help...
 
I found out that on the battery say 13.5 with a voltmeter, but on the gauge in the dash say only 12

Injuneer 10-10-2013 05:11 PM

Re: problem with charging system. help...
 
Quote:

Originally Posted by Richie 30th SS (Post 6951896)
I just moved my alternator to the other side (driver), because it wont clear the valve cover. And I add about 2 feet of wire. And now the battery wont charge anymore. It' show around 8-10volt. normal like 12-14. What do you guys think? I used a 8 gauge wire.

Quote:

Originally Posted by Richie 30th SS (Post 6952063)
I found out that on the battery say 13.5 with a voltmeter, but on the gauge in the dash say only 12

Which of the above is correct? Does the dash gauge show 8-10V, or 12V?

How did you make the splices in the wire?


All times are GMT -5. The time now is 08:05 AM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.


Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.