My 83 Camaro Won't Go into Park!! Please Help!! - CamaroZ28.Com Message Board


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-27-2014, 07:15 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
My 83 Camaro Won't Go into Park!! Please Help!!

Hi. My names Jake. I have a 1983 Camaro Z-28 with a stock 305 ci with Cross Fire Injection and a 4 speed automatic transmission. It won't shift into park. All the other gears work just fine. It goes all the way up. but it won't lock into park. It normally didn't go into park unless you let it kick into reverse for a few seconds. Now it won't go in at all. My emergency brake don't work other-wise I would use it. I could really use some help on this guys. Thanks for looking!!
__________________
1983 Camaro Z28, CFI (Cross-Fire Injection), Cragar Drag Stars
83 _Z28_CFI is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2014, 07:15 PM
 
Reply Post New Thread

Tags
1983, 305 ci, cfi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.

 

Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.