Welcome to Camaro Z28!

Welcome to CamaroZ28.Com, the ultimate Source for Camaro enthusiasts! Here you can join over 90,000 Camaro enthusiasts from around the world discussing all things related to Camaros and more. You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view discussions

To gain full access to our forums you must register for a free account. As a registered member you will be able to:
  • Participate in over 40 different forums and search/browse from over 5 million posts.
  • Upload your Camaro details to your Garage
  • Post photos, respond to polls and access other special features
  • Gain access to our free marketplace to buy, sell and trade Camaros, parts and more.
All this and much more is available to you absolutely free when you register for an account, so join our community today today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact support.


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-04-2014, 05:51 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 16
95 z28 need help please

I purchased a 95 z28, knowing i had a few issues but the car is clean inside and out. It runs like ****. I got to looking at it and it has dual cats and a crank position sensor. I noticed there was nothing plugged into the cps and got to thinking that it doesnt have one. Is this why my car runs like crap. I have another 95 z28 that i wrecked, should i swap the motor, that was my plan in the first place but i was looking for a little more time. any info would be great thanks to all who see this.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on CamaroZ28.com!
cpa33162 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 06:14 PM   #2
Registered User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 16
Re: 95 z28 need help please

or could it just be the opti, it is covered in oil. makes me think the seal behind the water pump is out
cpa33162 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 06:14 PM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.