1996 z28 having alarm issues - CamaroZ28.Com Message Board


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 F-Body Technical Discussion > General 1967-2002 F-Body Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-04-2014, 10:30 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Location: Michigan
Posts: 1
1996 z28 having alarm issues

Good afternoon all, I am having an issue regarding my alarm not working. I did recently have a new radio and speakers installed and I am pretty sure that the stock Bose system was incorporated with the alarm some how. Before the radio was removed the alarm was working as it should. When key fob lock was pushed horn would honk lights flash. Now after new radio installed the only thing that works is the lock and unlock, but no alarm. I would greatly appreciate any help, or if y'all need anymore info let me know and I will let ya know whatever it is ya need. Thanks!!
Asitler82 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 10:30 AM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.

 

Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.