Power steering not working at idle on 97 LT1 - CamaroZ28.Com Message Board


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-28-2016, 09:27 AM   #1
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 13
Power steering not working at idle on 97 LT1

Hey I am new to this website and wanted to start my first forum. Sorry if there is already one that answers this question/problem but I couldnt find anything on it. I just bought a 97 z28 and my power steering works fine as long as my foot is in the throttle. Once the RPM's get down to idle its like the power steering completely goes away. Fluid looks fine. I'm not a mechanic of any kind and dont know what to look for? New pump? Rack and pinion? Any feedback would be great from someone that has had this issue before. Thanks.
97LT is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issues after spark plug change jayblev95 LT1 Based Engine Tech 10 06-07-2015 05:04 PM
bought low temperature cooling fan kit warmeck General 1967-2002 F-Body Tech 0 06-05-2015 06:19 PM
Starting issues... wont even turn over pimpinphil Computer Diagnostics and Tuning 2 05-30-2015 05:20 PM
Idle and Random Stall 95_Z28/SS LT1 Based Engine Tech 2 05-20-2015 02:23 PM
Who wants to start a camaro car club for years..... Crazyj Midwest 10 09-10-2002 12:28 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.


Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.