has oil pressure but no oil on top end. - CamaroZ28.Com Message Board


Go Back   CamaroZ28.Com Message Board > 1967-2002 Powertrain Discussion > 3rd Gen / L98 Engine Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Reply Post New Thread
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-07-2011, 09:58 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
has oil pressure but no oil on top end.

I am having a problem getting oil to come to the rockers. I am getting 60lbs of oil pressure in the bottom end but can't seem to get oil to the top end. I started my car about 5 tomes for 20 seconds a piece. Any idea what could be wrong. I have 1.6 roller rockers ls7 lifter and stock rods. I cleaned them out. It's a 350 tpi. Thanks.
Liltaz1225 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2011, 01:42 PM   #2
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta
Posts: 532
Re: has oil pressure but no oil on top end.

You have to run it longer than that to get oil up there.
__________________
95 Z28 M6 - AFR 180 heads, Comp cam 221/227.542.560,112 lsa. 1.6 pro magnum rr, 30 lb/hr svo injectors, comp-r lifters, melling hv pump, clevite brgs, LT4 extreme roller timing,poly eng/trans mounts, slp mid headers, 3"ory, magnaflow high flow cat/catback, QTP cutout, msd ovc wires, pcm for less emissions tune, moroso cai, slp 3-point sfc's, bmr stb,tq arm,lca's,relo brackets, earls brake lines, 4.10 gears, deleted air, egr, skip shift.
RUDEDOG is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 01:34 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 28
Re: has oil pressure but no oil on top end.

i agree running it 20 sec isnt long enough. btw how do u know ur not getting oil to the top?? did u just change some of the valvetrain? a little more info might help
ryans01z28 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 01:34 PM
 
Reply Post New Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
oil pressure problems and possibly fuel pressure problem?? spyder24 LT1 Based Engine Tech 3 04-02-2010 12:39 PM
Bad FPR? Idle Pressure is 47psi. Vacuum line off FPR pressure is 52psi. djm_e22 LT1 Based Engine Tech 3 08-15-2009 05:41 PM
Ugh, more oil pressure woes, pressure is dropping at WOT now.. Javier97Z28 LT1 Based Engine Tech 154 11-12-2008 09:53 AM
Low pressure VS. High pressure fuel pumps ????? 94heritageZ LT1 Based Engine Tech 1 03-29-2005 06:14 PM
Which walbro 255, high pressure or low pressure? stik6shift93 LT1 Based Engine Tech 7 10-20-2004 09:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:19 PM.

 

Copyright © 1996-2013 CamaroZ28.Com. All rights reserved.